Mål: Jompa 5 (!)
Ass: Jocke H 2, KL, Pierre, Jocke Ed

Laget: Hampus- Johannes, Tobbe, Finn, Nikki- Petter, Jocke Ed, Andreas- Pierre, Jocke H- Jompa
avb: KL, Lyndon

Matchen spelades på Knipplas natursköna dock minimala Tranbärsvallen. I första halvlek hade Knippla ett litet spelövertag och vi fick inte spelet att stämma på den svårmanövrerade mattan. Pierre och Jompa högg lite i djupled men de flesta bollarna rann iväg för oss. Nikki och Finn höll dock ställningarna bakåt och det kändes aldrig jättefarligt.

I paus sprang öborna in i en fiskebod och lämnade oss i det tilltagande regnet att diskutera vad vi kunde förbättra. Vet inte om vi riktigt kom fram till något men hursomhelst dröjde det bara en minut av andra halvlek innan han presenterade sig. Mannen, Toastmastern, Myten Jompa Ericson. Med ett långskott i nättaket satte han sin första strut för dagen och vi fick lite arbetsro. Tvåan satte han några minuter senare efter ett gediget förarbete av smålänningen Jocke H. Efter denna kanoninledning av andra halvlek gick vi ned oss lite tyvärr. Reduceringen kom efter lojt försvarspel på högerkanten och Knippla fick ny energi. Några lägen hade de att kvittera men vi har ju faktiskt Hampus. Eskil kunde ju inte vara med...

Hur skulle detta sluta? Jo, KL kommer in med kvarten kvar och serverar Jompa som slår in spiken i kistan. 3-1. Av bara farten gör Lerumssonen två baljor till och blir femmålsskytt. Stort. 5-1 vinner vi med. Jompa blir man of the match och belönades med en t shirt av lokalbefolkningen.

I väntan på färjan tog vi en pilsner vid färjeläget och hade det gott. Även Johannes tog en öl faktiskt.

Poängutdelning:
3p- Jompa, fem mål. I skrivande stund är han säkert bakis men igår var han i strålande form.
2p- Finn, som gör ännu en fin insats i försvaret.
1p- Jocke Edström som var mest kreativ av oss på mittfältet och alltid vill göra något skoj med bollen.